Albert van Meerveldstraat 69 Verkocht

Albert van Meerveldstraat 69 Albert van Meerveldstraat 69Albert van Meerveldstraat 69

Beschrijving

Zoekt u een warme, degelijke en instap klare woning? Dan bent u hier in de kindvriendelijke wijk en tevens ook in het groene forensendorp Zwartebroek op de juiste plek.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Terschuur
  • Perceel oppervlakte:162 m²
  • Woon oppervlakte:115 m²

Meer informatie

Deze economische goed afgewerkte woning biedt u lagen woonlasten. Supermarkt, en scholen op loopafstand is zeer onderhoudsvriendelijk.
Met parkeergelegenheid op eigen terrein.
Alles is in detail afgewerkt, kortom een instapklare woning.

Indeling

Begane grond:

Alvorens u voordeur instapt onder de overdekte entree ruikt u het gras van het grote groene speelplantsoen. uniek in deze plaats. In de hal komt de sfeervolle lambrisering u tegemoet en geeft u direkt de indruk van de aandacht die in alle details in deze woning is gegeven.Deze is voorzien van meterkast, luxe toilet en chique trapopgang. (zowel landelijk als modern). Vervolgens loopt u naar de wookamer met openkeuken. Wie oog voor heeft ziet dat de deuren met klasse en aandacht zijn behandeld. De riante woonkamer bevat een houten vloer, een praktische trapkast een warme tv-hoek, grote raampartijen en volledige privacy. Een vierkante woonkamer bied veel mogelijkheden voor de indeling van uw meubeld.

Eerste Verdieping:

Drie slaapkamers met goed buitenlicht door de grote raampartijen, luxe douche met zwevend toilet en een modern design hardstenen wastafel, die u op weinig plaatsen zal treffen.

Tweede verdieping:

Algemeene ruimte voorzien van witgoed aansluitingen en cv-ketel. Doordat de woning een hoge nok heeft is er een kleine derde verdieping voor extra bergruimte.

(tevens is een vierde alsspkamer realiseerbaar)

Bekijk op de kaart